ISAAC, je specialist in e-commerce, wordt iO

Logo

Wij willen niks liever dan jouw merk de verdiende aandacht geven. Dat deden we als ISAAC op onze manier, maar voortaan delen we die missie met onze nieuwe collega’s van iO — in Nederland, België, en daarbuiten.

Hoe kunnen we je helpen?
Contacteer ons vrijblijvend:
business@iodigital.com
+31 40 290 8979

Hier blinken onze experts in uit

Elk digitaal bureau heeft zijn specialisatie — dat is bij ons niet anders. Bij ISAAC ligt de focus voornamelijk op software en cloud, maar nu kan je dus ook rekenen op de bredere expertise van onze nieuwe collega’s bij iO.

Hoe hoog wil jij vliegen?

Welke ambities je ook hebt, wij staan klaar om je te helpen die ambities te bereiken — en te overtreffen. Laten we samen kijken wat we voor je merk kunnen doen.

Explore new horizons

Waarom ISAAC Digital Agency voor iO koos

Om jou nog beter, breder, en sneller te bedienen, voegen onze 130 collega’s zich bij iO. Dat is goed voor ons, maar ook voor jou: zo kan je voortaan nog steeds bij ons terecht voor al je e-commerceprojecten, maar helpen we je daarnaast ook met alle andere uitdagingen waar je organisatie mee kampt.

Een verhaal van meer, beter, sneller

We turn complexity into profitability, en dat doen we met plezier

Vraag om de kennis van één expert, en je kreeg er bij ISAAC nog 129 bij. En dat is bij iO nog een pak meer.

ISAAC was altijd al een full-service digital agency die alle nodige expertise voor je projecten in huis had. Door ons aan te sluiten bij iO is onze expertise nóg breder, dieper, en beter geworden.

We zijn dus meer dan ooit klaar om jouw uitdagingen van A tot Z aan te pakken — marketing, technologie, strategie, content, en creatie hebben namelijk geen geheimen voor de experts van iO.

Dát is hoe we voortaan jouw complexe uitdagingen vertalen naar winstgevende oplossingen. We turn complexity into profitability, weet je nog?

We krijgen nieuwe collega’s, maar we blijven in de buurt

Altijd welkom bij ons op de campus

Of in onze mailbox

  • We blijven je complexe vraagstukken vertalen naar menselijke oplossingen. Alleen doen we dat voortaan niet meer op “het kantoor van ISAAC”, maar wel op iO Campus Eindhoven.

  • Ben jij zelf niet in Eindhoven? Niet getreurd: er is altijd een bruisende iO-campus in je buurt, waar onze collega’s staan te springen om je te helpen.

“Met iO kunnen we, naast technologische oplossingen, onze klanten nog meer adviseren op het gebied van strategie, marketing, content, en creatie.”

Mark Hoogendoorn | iO

Mark Hoogendoorn, CEO ISAAC

De mensen achter ISAAC

Mark Hoogendoorn
CEO ISAAC

Friso Geerlings
CTO ISAAC | Technology Director iO Campus Eindhoven

Camiel Baltussen
Head of Sales & Marketing ISAAC | Commercial Director iO The Netherlands

Kom gerust langs — de koffie staat al klaar!