St. Antonius Ziekenhuis faciliteert en verbindt medewerkers met nieuw intranet

Met de lancering van het nieuwe Intranet is er vanaf vandaag één interne digitale werkgevomgeving voor de ruim 6000 medewerkers.

Het St. Antonius Ziekenhuis lanceert vandaag het nieuwe intranet voor het topklinisch opleidingsziekenhuis. Het ziekenhuis ontwikkelde de nieuwe site voor al haar locaties samen met bureau One Shoe. Met de lancering van het nieuwe Intranet is er vanaf vandaag één interne digitale werkgevomgeving voor de ruim 6000 medewerkers.

Een gepersonaliseerd intranet dat faciliteert, verbindt en inspireert

One Shoe en het St. Antonius Ziekenhuis hebben een nieuw, moderne digitale werkomgeving ontwikkeld dat medewerkers faciliteert, verbindt en inspireert bij hun (dagelijkse) werkzaamheden.

Medewerkers van alle onderdelen van het St. Antonius kunnen de door hun veel gebruikte systemen nu snel bereiken en informatie terugvinden die voor hen relevant is, waaronder bijvoorbeeld Nieuws en Agenda-items, het Elektronisch Patiënten Dossier, Document Management, een HR-omgeving en meer.

Verder kan de digitale werkomgeving door iedere medewerker persoonlijk worden ingericht met een selectie van de eigen toptaken die vanuit een bibliotheek in te stellen zijn. Iedere medewerker wordt bovendien iedere dag verwelkomd met een persoonlijke welkomstboodschap.

De komende periode zal het intranet verder worden uitgebreid en doorontwikkeld, zowel in functionaliteiten als te plaatsen content.

Afbeelding van St. Antonius Ziekenhuis Intranet
Dit blog is geschreven door de specialisten van One Shoe.

Inmiddels is One Shoe onderdeel van iO. Meer weten? Neem gerust contact op!

logo iO